Mie08052020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce a ajuns sa faca Cristi Borcea in puscarie! Sotia lui va fi cea mai fericita atunci cand se va intoarce acasa!

borceIncarcerat de mai bine de un an, Cristi Borcea face tot posibilul sa obtina mai multe zile de invoire, asa ca a trecut la munca de jos. Astfel, miliardarul lucreaza opt ore la spalatoria penitenciarului, dar si la atelierul de reparatii.

In urma cu un an, marii capi ai fotbalului romanesc au fost condamnati la ani grei de inchisoare in "Dosarul Transferurilor". Cea mai mare pedeapsa a primit-o Cristi Borcea, care are de petrecut sase ani si patru luni dupa gratii. In prezent, el se afla incarcerat la penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, alaturi de fratii Becali, iar de afacerile lui se ocupa fosta si actuala sotie, Mihaela si Borcea.

De altfel, dupa o vizita facuta in camera intima, Alina a ramas insarcinata, urmand sa ii daruiasca lui Borcea o fetita. Pentru a diminua o parte din pedeapsa, dar si pentru a obtine mai multe privilegii, omul de afaceri incearca sa aiba o conduita impecabila dupa gratii, ba chiar a acceptat sa lase orice orgoliu deoparte si sa treaca la munca de jos. Astfel, au trecut mai bine de cinci luni de cand Borcea lucreaza la spalatoria inchisorii.

Va participa la nasterea fiicei sale!

Sorteaza haine, le aranjeaza in masina de spalat, iar dupa ce sunt curate, le intinde, iar mai apoi le impacheteaza pentru a fi date inapoi detinutilor. Mai mult, el mai lucreaza si la atelierul de reparatii, cu jumatate de norma. Astfel, Cristi Borcea spera ca atunci cand fiica lui va veni pe lume, el sa obtina o permisie de o saptamana:

"Isi doreste sa fie alaturi de bebelusul nostru in primele sale zile de viata. Va primi o permisiune de cateva zile si la botez. Chiar daca nu este langa mine, ma sprijina asa cum poate. Il simt mereu alaturi de mine. Pentru el fac tot ceea ce pot, pentru el si pentru copiii nostri. Munceste acolo, da, stie sa faca orice, nu a fost intotdeauna avut si nu se da in laturi de la munca", a declarat Alina Borcea, pentru CANCAN.ro.

Nu are probleme in casnicie!

Desi gurile rele sustin ca sotii Borcea ar avea probleme in mariaj, dar si ca omul de afaceri s-ar iubi cu o alta blonda celebra, Alina infirma acest lucru: "Suntem foarte bine, foarte uniti, ne iubim si ne consultam tot timpul. Nu cred toate bazaconiile, nici nu am timp sa citesc asa ceva, ori sa ma uit la televizor", ne-a mai spus sotia lui Borcea.

sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: