Ma08112020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

EXCLUSIV | Răduleasca avertizează: isteria de după «Românii au talent» a fost doar începutul

15-vedete-FHM-012983-USED-COPERTA-bun ec5de528abPusă la zid după ce a criticat o gimnastă campioană că este prea grasă, Mihaela Rădulescu sugerează că prestaţia ei de la PRO TV, care a isterizat internetul, nu a fost decât un preambul la ce va urma…

Deşi ar fi putut reprezenta un plus pentru audio-vizualul românesc, nu Mihaela Rădulescu a inventat tiparul juratului “cerber” din concursurile de talente. A făcut- o unul cu mult mai celebru, mai bogat şi mai experimentat: Simon Cowell, creatorul show-urilor de gen, care a devenit cunoscut în toată lumea tocmai pentru stilul agresiv cu care tratează concurenţii.

Iar ea e doar un învăţăcel cu aspiraţii înalte. Şi o recunoaşte: “Întotdeauna mi-a plăcut să învăţ de la cei mai buni, iar Simon Cowell e o şcoală în sine. Deci sper să ajung la nivelul lui de spectacol şi de jurizare”.

Model de cruzime

Cu un aşa model, ceea ce va urma nu va fi puţin lucru. Cruzimea cu care Cowell calcă în picioare sentimentele englezilor care i se înfăţişează mânaţi de ceea ce ei cred că este vocaţie, la “Britain’s Got Talent”, a devenit proverbială. Nu de puţine ori, juratul este huiduit la scenă deschisă pentru felul în care se exprimă şi deciziile pe care le ia şi, după valul de antipatie care a lovit-o după prima ediţie de “Românii au talent”, Mihaela pare să fie pe drumul cel bun.

Jigniri pe bandă rulantă

Simon Cowell este cel mai urât jurat din lume, însă toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură deciziile lui. “Nu voi spune niciodată ceea ce toţi ceilalţi gândesc”, este mottoul său.

De pildă, o tânără aparent talentată, care demisionase pentru a participa la show, a auzit din gura lui: “E ca şi cum pe câmp ar fi 22 de cai şi un măgar! Tu eşti măgarul! Am urât tot! N-ai nici o şansă!”. “Vocea ta a sunat ca sunetele scoase de o pisică sărind de pe Empire State Building, înainte de impact”, a fost gratulată o alta. Sau: “Singurul concurs la care ai putea participa este «Roata Norocului»”.

sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: