Joi08062020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

TOP: Cei mai tari actori de pe Facebook si Twitter

selena-gomez-1Un faimos director de casting de la Hollywood declara recent ca daca ar fi sa aleaga intre doi actori profesionisti foarte cunoscuti, il va alege pe cel care va aduce cele mai mari cifre.

Inainte de era in care social media era prezenta zilnic in vietile tuturor, un actor avea nevoie de talent, de un look bun, e timing-ul potrivit, de un agent bun si un shooting de promovare reusit.

Facebook si Twitter au schimbat lucrurile astea - Twitter in SUA, Facebook la nivel global - astfel ca puterea unor actori este intregita de cifrele pe care le detin si de o audienta pe care fiecare dintre ei o are disponibila si o poate accesa oricand, promovand gratuit noi lansari.

Vin Diesel este de departe regele pe Facebook cu peste 90 de milioane de fani. Emma Watson a strans, in total pe Facebook si pe Twitter, peste 46 de milioane de fani.

Will Smith, Jackie Chan, Megan Fox sau Jason Statham au fiecare peste 45 de milioane de oameni stransi pe Facebook - o audienta coplesitoare. Topul este completat si de actori-cantareti care au public din doua parti - Justin Timberlake, Jennifer Lopez si Selena Gomez, cea mai populara dintre fete.

Chiar daca Twitterul nu este atat de popular in Romania, la nivel global, Timberlake este regele actorilor-cantareti cu peste 43 de milioane de urmaritori - l-au ajutat si rolul din The Social Network dar si aparitiile constante alaturi de Jimmy Fallon care se afla si el in top cu 22 de milioane de oameni in coada lui.

Selena Gomez si Jennifer Lopez nu lipsesc nici din acest clasament cu followers pe Twitter insa performanta impresionanta este a lui Ellen Degeneres care are 40 de milioane de oameni care o urmaresc.

In ceea ce priveste clasamentul romanesc, o scurta privire pe Facebrands.ro ne indica faptul ca Pavel Bartos este primul cu aproape un milion de fani. Laura Cosoi il urmeaza cu peste 600.000, Nicoleta Luciu are 500.000 urmata de Mihai Bendeac cu 300.000 si Doinita Oancea si Adela Popescu cu 260.000.

Daca luam in seama rolurile pe care le-au avut Alex Velea si Smiley in filmul SELFIE, cei doi ar fi deasupra tuturor deoarece Smiley a trecut de 3 milioane de fani iar Velea are aproape 1,8 milioane.
sursa: urban.ro

Stiri mai vechi: