Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Seat pregătește primul SUV al mărcii spaniole

seat-20v20-concept-3Seat a făcut primul pas important către lansarea primului SUV al mărcii la Salonul Auto de la Geneva. Seat 20V20 Concept prefigurează SUV-ul care va fi prezent în showroom-uri din 2016.

Președintele companiei, Jürgen Stackmann, a afirmat că gama de modele Leon merge foarte bine și că brandul spaniol va schimba focusul de pe mașinile de clasă mică pe cele de clasă compactă. Asta și pentru că, pentru prima dată în istorie, Seat a vândut mai multe modele Leon decât Ibiza.

SUV-ul Seat este de mult timp în programul de dezvoltare al spaniolilor, iar acum vedem cea mai apropiată versiune de cea de serie. Conceptul Seat 20V20, al cărui nume vine de la Vision 2020, a debutat la Geneva și avem confirmarea că vom vedea versiune de serie exact peste un an, tot la Geneva.Acum, Seat 20V20 are multe elemente de concept, dar liniile arată un SUV pe ideea actualului Leon, cu multe muchii ascuțite. Taboul de bord este complet digital, aspect care nu va fi regăsit chiar așa la modelul de serie. Platforma tehnică MQB (VW) va suporta atât versiuni cu tracțiune față, cât și integrală controlată electronic. Evident, sub capotă vom găsi numai TSI-uri și TDI-uri, dar și un hibrid.
sursa:capital.ro

Stiri mai vechi: