Ma09292020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Românii comandă mai multă mâncare prin intermediul platformelor online

accepting-online-card-paymentsComanda medie de mâncare plasată online se situează în prezent la circa 15 euro, faţă de 10 euro, valoarea coşului mediu din 2014, arată datele foodpanda.ro, una dintre cele mai mari platforme online de comenzi de mâncare din România.

Potrivit reprezentanţilor foodpanda România, coşul mediu plasat online în ianuarie 2015 este cu 50% mai mare faţă de media celui înregistrat anul trecut. Comanda medie foodpanda.ro se ridică la 15 euro începând din noiembrie 2014 şi se menţine la începutul anului, reprezentanţii companiei estimând că va înregistra un trend crescător pe parcursul anului.

În ceea ce priveşte preparatele preferate de clientul online din România, acestea sunt, preponderent, din bucătăria internaţională, iar bucureştenii comandă, în continuare, cel mai mult online de mâncare de pe foodpanda.ro, urmaţi de clujeni şi timişoreni.

”Odată cu creşterea numărului de restaurante din platformă şi a încrederii în comenzile online de mâncare, românii şi-au extins şi preferinţele culinare, au început să aleagă inclusiv preparate mai deosebite, fapt care se regăseşte în creşterea valorii medii a comenzilor”, a declarat Radu Bălăceanu, country manager foodpanda România.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 350 de restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Ploieşti, Oradea, Galaţi şi Sibiu, fiind lider de piaţă pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.
sursa: capital.ro