Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Liviu Vârciu a scăpat de problema căderii părului!

liviu-varciu‘’Am trecut printr-o perioadă stresantă şi părul meu a avut mult de suferit.Din cauza stresului şi a nopţilor nedormite mi-a căzut foarte mult păr şi din fericire medicul meu dermatolog mi-a recomandat un tratament eficient care a dat rezultate rapide. După 2 saptămâni am observat că nu îmi mai cade părul şi dupa aproape 1 luna au început să-mi creasca fire noi.‘’


Asta a declarat Liviu in ultimul interviu acordat unei reviste mondene. De la apropiati am aflat ca Liviu se confrunta cu caderea parului de aproximativ doi ani. La inceput nu a dat importanta problemelor scalpului dar cand si-a dat seama ca treaba este serioasa a inceput sa caute solutii. A incercat tot felul de tratamente recomandate de prieteni dar fara rezultate. Stresul si noptile nedormite au inceput sa-si spuna cuvantul si astfel, Liviu a ajuns la un medic dermatolog care i-a recomandat sa administreze pastille pentru caderea parului, tratamentul Hair Botox.

Acest tratament natural stopeaza caderea in doar doua saptamani!

Hair Botox este un tratament natural din extract hidroalcoolic din parti aeriene de Ginseng-alb,Apilarnil, pulbere din frunze de Ginkgo biloba, pulbere de Spirulina, pulbere de Schinduf, Zinc si Vitamina B6.

Tratamentul HAIR BOTOX stopează căderea părului, ajută la regenerare, normalizează ciclul de viaţă al firului de păr, reface 100% fibra capilară, stimulează creşterea şi rezistenţa firului de păr.
Având ingrediente active, 100% naturale tratamentul are rezultate remarcabile după numai o lună de utilizare!

Căderea părului este o problema de care se plâng de obicei femeile, dar şi tot mai multi barbati.Ea poate avea o serie de cauze, atât externe organismului, cât şi interne, iar netratată la timp poate avea consecinţe grave, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

Parul reprezinta mult pentru o femeie dat fiind faptul ca frumusetea unei femei este corelata de multe ori cu parul sau. Parul sanatos este apreciat indiferent de rasa sau nationalitatea de care apartii. Majoritatea femeilor cheltuiesc sume fabuloase pe produse de par, sampoane, balsamuri, vopsele s.a.m.d. pentru a-si face parul mult mai frumos.

sursa: adevarul.ro

Stiri mai vechi: