Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Laetitia Casta pozează nud pentru coperta revistei "Lui"

laetitia-casta-nudActrița franceză Laetitia Casta, fotomodel de renume mondial, apare pe coperta revistei pentru bărbați "Lui" aproape complet dezbrăcată, purtând doar o pereche de ciorapi negri și pantofi roșii, relatează ladepeche.fr.
Poza care o înfățișează din profil pe această tânără mamă de 36 de ani ilustrează numărul dublu (decembrie-ianuarie) de sfârșit de an al revistei și este însoțită doar de un scurt comentariu: "A venit Crăciunul, mulțumim Laetitia Casta".
Publicația conține și un fotoreportaj realizat la New York, cu imagini incitante, color și alb-negru, ale top-modelului. Ea afirmă, în interviul acordat revistei, că a pozat deseori nud și că are o relație 'foarte particulară cu corpul său'.

Întrebată dacă frumusețea ei intimidează bărbații, Laetitia Casta a făcut apel la o comparație cu Formula 1 pentru a răspunde. Pericolul de a muri la volanul unui bolid nu este mai mare decât atunci când conduci 'o mașină obișnuită', a spus, cu modestie, cea care a cucerit lumea modei după ce a fost descoperită de un fotograf pe o plajă din Corsica natală, pe când avea doar 15 ani, relatează EFE. sursa:agerpres.ro

Stiri mai vechi: