Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Balan, intr-o rochie alba si transparenta. Fotografia care ii va face pe domni sa exclame:"Acesta este raiul"

andreea-balan-intr-o-rochie-alba-si-transparenta-fotografia-care-ii-va-face-pe-domni-sa-exclame-acestaDesi a trecut prin cele mai triste momente din viata sa cand a aflat din presa ca cel alaturi de care a stat opt ani de zile si alaturi de care si-a construit o casa si-a gasit fericirea in bratele altei femei, acum Andreea Balan pare mai fericita ca niciodata.

Dupa despartirea de Keo, Andreea s-a concentrat pe cariera artistica si pe vacante. De curand, noua relatie a vedetei a tinut primele pagini ale publicatiilor. Se pare va artista si-a gasit fericirea in bratele unui tanar american, barbat pe care l-a cunoscut in timpul unei vacante la Barcelona.

andreea-balan-intr-o-rochie-alba-si-transparenta-fotografia-care-ii-va-face-pe-domni-sa-exclame-acesta1Artista a publicat in urma cu putin timp pe pagina personala de Facebook o imagine in care apare imbracata intr-o rochie alba, transparenta, tinuta care a lasat la vedere mai mult decat se lasa vedeta de obicei sa se vada.

Imediat ce artista a publicat imaginea, fanii nu au mai contenit in a-i trimite cele mai frumoase mesaje:"Frumoasa", "Sexy", sau "Este frumoasa piesa". sursaprotv.ro

Stiri mai vechi: