Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Inna, imaginea care a incins atmosfera pe Facebook. Costumul din latex care a aprins imaginatia tuturor

inna-imaginea-care-a-incins-atmosfera-pe-facebook-costumul-din-latex-care-a-aprins-imaginatia-tuturorInna a lansa un nou single care se numeste “Diggy Down” impreuna cu un lyrics video. Piesa a fost compusa de Play&Win si Ilsey Juber si produsa de Marian Hill si Vlad Lucan.

“Diggy Down” este featuring cu Marian Hill, un pop duo electronic din Philadelphia.

Inna a filmat deja videoclipul acestei piese in Bucuresti, echipa cu care Global Records a lucrat este formata din Michael Mircea – regizor si John Perez – Director of Photography. Inna a mai colaborat cu el si pentru "Endless", "WOW" sau "Cola Song". Este cunoscut pentru colaborarile sale cu alti artisti internationali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.

inna-imaginea-care-a-incins-atmosfera-pe-facebook-costumul-din-latex-care-a-aprins-imaginatia-tuturor1Pentru a-si promova noua piesa, cantareata a postat pe contul sau personal de Facebook o imagine care a incins butonul de LIKE. Imbracata intr-un costum din latex, Inna a aprins imaginatia fanilor, acestia grabindu-se sa o felicite pentru noul single si sa ii admire frumusetea.
In luna septembrie, Inna a lansat EP-ul “Summer Days” care include 7 piese produse si compuse de baietii de la Play&Win impreuna cu Corey Chorus, Georgia Ku, Tom Meredith, J Hart, Erin Beck. sursa:protv.ro

Stiri mai vechi: