Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Junk food şi tutun: Prima apariţie a lui Macaulay Culkin după farsa care anunţa că a murit

paul-tutunFostul "copil-minune" de la Hollywood dovedeşte încă o dată că trăieşte bine-merci, în ciuda zvonurilor care susţin că e pe moarte din cauza stilului de viaţă nesănătos.

Pe 7 noiembrie, internetul "fierbea" după răspândirea veştii morţii lui Macaulay Culkin, care a fost găsit fără suflare în apartamentul său din New York. Evident, a fost din nou o păcăleală. Cine mai ştie a câta? Periodic, cel puţin o dată pe an, cineva lansează ştirea falsă despre decesul fostului actor, iar lumea citeşte să vadă dacă e sau nu adevărat. Zvonurile funebre speculează, de fapt, informaţiile mai vechi despre sănătatea şubredă a fostului actor care, se ştie, nu duce o viaţă liniştită, dimpotrivă.
Cu toate acestea, Macaulay Culkin trăieşte fără griji, dovadă prima sa apariţie după cea mai recentă farsă.
Protagonistul din seria "Singur acasă" a urcat sâmbătă pe scenă, într-un club din Los Angeles, împreună cu membrii trupei sale, The Pizza Underground. Starul în vârstă de 34 de ani s-a prezentat la locul faptei cu un meniu de la fast-food într-o mână şi cu o ţigară în cealaltă. Cu părul lung prins într-un mic coc, relaxat, gata de recital, Macaulay purta ochelari de soare deşi era întuneric. El era îmbrăcat cu o bluză albă şi un sacou negru, pantaloni skinny negri, iar în picioare avea ghete maron.
 Urmărit de fani şi de fotoreporteri, Macaulay n-a stat la autografe, în timp ce colegul său de trupă, percuţionistul Austin Kihman încerca să-l protejeze de camerele foto şi video


paul-tutun1The Pizza Underground este un grup rock care parodiază melodiile trupei The Velvet Underground, înlocuind aproape toate cuvintele cu "felie" şi "brânză". Se pare însă că nu se bucură de prea mare apreciere: în luna mai, trupa a fost obligată să coboare de pe scenă, după ce spectatorii din orașul englez Nottingham i-au fluierat copios pe membrii formaţiei şi au aruncat în direcţia lor multe sticle cu bere.
Potrivit publicaţiei The Nottingham Post, actorul american, care a fost în copilărie protagonistul francizei cinematografice "Singur acasă", a coborît de pe scenă după doar 15 minute, în urma reacţiei negative a publicului prezent în sala Rock City.

Aceeaşi publicaţie afirmă că fluierăturile au început chiar după primul cântec interpretat de trupa newyorkeză.
Apoi, spectatorii au început să arunce pe scenă sticle pline cu bere, iar Macaulay Culkin s-a oprit din cântat şi i-a întrebat: "De ce aruncaţi sticlele astea? Eu mai degrabă le-aş bea!". Totuşi, rezistenţa lui în faţa fluierăturilor şi a sticlelor tot mai numeroase s-a epuizat foarte repede, iar trupa a coborât de pe scenă după ce a interpretat doar trei piese.

Un fan prezent la concert a declarat: "A sunat pur şi simplu îngrozitor. Nu-mi vine să cred că el poate să facă aşa ceva. De ce se mai deranjează ? Probabil îi merge rău de tot în America dacă a venit să cânte aici".

Organizatorii festivalului au criticat însă atitudinea publicului, iar cinci spectatori au fost daţi afară din sală în urma acestui incident, a relatat publicația citată de Mediafax.
Starul american a făcut o glumă pe seama zvonului despre moartea sa


Devenit celebru în copilărie, când a jucat în mai multe comedii de mare succes, Macaulay Culkin nu și-a pierdut simțul umorului. El a răspuns la zvonul despre moertea sa cu o fotografie făcută în glumă, pe care a postat-o pe contul de Instagram al trupei lui.

Imaginea este o parodie inspirată de comedia "Weekend At Bernie's", din 1989, în care doi angajați ai unei firme de asigurări află că șeful lor a fost ucis, dar ei pretind că acesta e viu.
În poza cu pricina, Macaulay joacă rolul șefului, Bernie, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

După ce a mai postat și alte imagini pe rețeaua socială, fostul iubit al actriței Mila Kunis a ținut să dea asigurări că totul e în regulă: "Suntem într-un turneu, nerozilor", a scris el.

Potrivit The Hollywood Reporter, este pentru a doua oară în acest an când reprezentanţii lui Macaulay Culkin sunt nevoiţi să dezmintă zvonurile privind decesul actorului. Primele informaţii neadevărate în acest sens au apărut în luna aprilie. sursa: eva.ro

Stiri mai vechi: