Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Insarcinata in patru luni, Kate Middleton a fost o prezenta incantatoare la un eveniment. Cum arata Ducesa de Cambridge

cum-arata-ducesa De cand a trecut peste perioada dificila de la inceputul celei de-a doua sarcini, Kate Middleton si-a reluat indatoririle regale, fiind prezenta la un eveniment din Londra. Ducesa de Cambridge s-a intalnit cu viitoarele staruri din sportul britanic, participand la o sesiune de antrenamente intr-un cadru special.

Imbracata intr-o rochie violet inchis, de lungime medie, Kate Middleton pare sa se simte din ce in ce mai bine, dovada si imaginile in care a fost surprinsa cu zambetul pe buze.  Ducesa de Cambridge a comunicat cu tinerii sportivi prezenti la eveniment, fiind dezamagita de faptul ca nu s-a putut implica in activitatea fizica din cauza sarcinii.

Gravida in patru luni, Casa Regala a facut marele anunt in urma cu cateva saptamani, prin intermediul unui comunicat. "Ducele si Ducesa de Cambridge sunt incantati sa confirme faptul ca bebelusul lor va veni pe lume in aprilie 2015", scrie anuntul publicat. In acelasi comunicat, reprezentantii Casei Regale au dezvaluit ca frumoasa Kate "continua sa sufere din cauza unor varsaturi severe", o forma de greturi violente provocate de sarcina, de care a suferit si in perioada in care era insarcinata cu printul George.

sursa:perfecte.ro

Stiri mai vechi: