Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Lovitura de teatru! ANDREEA MANTEA este INSARCINATA! Cine este tatal copilului?

manteaAndreea Mantea este insarcinata cu Cristian Mitrea, iar vestea i-a luat prin surprindere chiar si pe apropiati, mai ales ca cei doi nu mai formau un cuplu de mai bine de doua luni.

Se pare ca lucrurile s-au asezat intre Andreea Mantea si Mitrea. Bruneta i-a dat vestea cea mare, iar dupa ore intregi de negocieri, in ceea ce priveste viitorul relatiei lor, cei doi si-au rezolvat problemele.
Chiar daca au avut o iubire cu nabadai, inevitabilul s-a produs. Andreea Mantea va deveni mama si este in culmea fericirii. Cristian Mitrea a preferat sa nu faca nicio declaratie, in timp ce Mantea a marturisit ca este superstitioasa si nu vrea sa vorbeasca prea mult despre acest subiect. A tinut insa sa spuna ca este fericita si ca isi dorea foarte mult acest lucru.
In urma cu putin timp, Andreea Mantea si Cristian Mitrea au petrecut noaptea impreuna. Cel mai probabil vedeta tv a vrut sa-i dea vestea cea mare si sa lamureasca problemele din relatia lor. Ramane de vazut daca bruneta si Mitrea vor forma din nou un cuplu, mai ales ca in cateva luni vor deveni parinti.

 sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: