Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Transformarea-soc a unei campioane mondiale la gimnastica! N-avea casa si n-avea ce sa manance, acum defileaza in bolizi de lux!

gimnastica-campioanaUna dintre cele mai bine cotate gimnaste din istoria recenta a gimnasticii, considerata si cea mai gratioasa la sol, ascunde o poveste absolut incredibila!

Campioana mondiala la barna in 2010 si una dintre sperantele de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, gimnasta Ana Porgras s-a retras din activitatea sportiva in urma cu doi ani, la numai 18 ani, din cauza unei accidentari grave suferite la cot.

Copilarie chinuita

Considerata de specialisti una dintre cele mai gratioase sportive din lume, Ana ascunde o drama greu de imaginat! Copilaria ei a fost mereu incercata de greutati, iar ulterior a venit si blestemul de a abandona visul pentru care lupta cu toate fortele.

Toti o apreciau pe Ana pentru determinarea si pasiunea pe care o afisa la fiecare competitive, desi acasa situatia era una foarte dificila. Parintii ei au facut eforturi enorme pentru a o putea tine sa faca sport de performanta. Unul dintre cele mai emotionante episoade povestite de acestia a fost acela in care au recunoscut ca au sacrificat-o pe sora mai mare a Anei, pe Georgiana, de la portiile de mancare, pentru a o hrani pe ea, pentru ca trebuia sa fie in forma la competitii si antrenamente.

N-aveau nici casa!

Mai mult decat atat, in timp ce Ana facea gimnastica de performanta, toti cei patru membri ai familiei traiau dintr-un singur salariu si erau nevoiti sa plateasca inclusiv chiria unei locuinte, caci nu aveau o casa doar a lor.
Chiar daca nu si-a putut continua cariera sportiva, Ana a dorit sa termine studiile. Insa dupa acest episod trist, nimeni nu a mai stiut ce s-a intamplat cu celebra sportiva.

Transformare uluitoare

gimnastica-campioana1Cancan.ro a aflat ca Ana duce o viata total diferita, iar in doi ani de cand s-a retras, a suferit o transformare uluitoare! Din fetita timida care isi astepta cuminte randul sa uimeasca o lume intreaga, ea pozeaza acum intr-o femeie dezinhibata, cu mult sex-appeal. A spus adio “regimului” de armata pe care l-a respectat draconic in cantonamente ani de zile si a descoperit gustul cluburilor si al hainelor indraznete.

Duce o viata de lux

gimnastica-campioana2Peste noapte, Ana si-a rezolvat si problemele financiare, si nu doar atat. Fosta gimnasta se afiseaza cu un bolid de lux evaluat la circa 30.000-40.000 de euro. Toata viata ei s-a schimbat la 180 de grade si apropiatii spun ca Ana este de nerecunoscut.
“Ea are casa, si nu doar una. Se zicea la un moment dat ca s-ar fi intors in Barlad, da de unde. Se flutura prin Brasov din floare in floare. A terminat Liceul cu Program Sportiv si bineinteles ca Bacalaureatul nu l-a luat”, a povestit o sursa pentru Cancan.ro.

Stiri mai vechi: