Ma08092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Președintele Radu Moldovan și Vicepreședintele Dorin Popescu au recepționat lucrările de modernizare a 1,1 km de drum în localitatea Braniștea.

branistea-drumCu o investiție de peste 400.000 lei, Consiliul Județean a modernizat drumul județean 172 K, pe o distanță de 1100 m, în centrul comunei Braniștea.

Au fost realizate două straturi de asflat și marcajele rutiere, iar în momentul de față circulația este deschisă pe acest tronson de drum.
La finalul recepției, Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan a declarat: Mă bucur că am reușit să inaugurăm astăzi o investiție mult așteptată de comunitatea din Braniștea. Încă de la intrarea mea în politică știu de această problemă stringentă a oamenilor din Braniștea și mă bucur că acum, la doi ani de când lucrez în administrație, am reușit să împlinesc acest deziderat. La fel ca și în alte localități, vreau să duc la capăt proiectele începute în 2012 și să arătăm oamenilor și primarilor că instituția Consiliului Județean constituie un sprijin real pentru fiecare din comunitățile județului Bistrița-Năsăud.