Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

FOTO Moartea bizară a unei chelneriţe din Centrul Vechi. Descoperire şocantă în sângele ei

chelnerita-georgianaO tânără care lucra ca ospătăriţă într-un bar din Centrul Vechi din Bucureşti a murit în noaptea de duminică spre luni. Georgiana avea doar 24 de ani şi toată viaţa înainte.

Lucra ca chelneriţă într-un club din Capitală şi avea planuri mari în viaţă. Asta spun prietenii. În noaptea tragediei, aceasta se afla la muncă. Din primele investigaţii reiese că tânăra a intrat în stop cardio-respirator după ce a consumat un cocktail.

După un timp a leşinat, picând din picioare în faţa clienţilor aflaţi în acel moment în club.
Au chemat de urgenţă salvarea, unde a fost transportată spre camera de gardă a Spitalului Universitar. Medicii au făcut toate efortuile pentru a o stabiliza. Ea a fost transferată apoi în camera de gardă a Spitalului Universitar și urma să fie mutată. Din păcate, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe, Georgiana a murit.
Medicii legişti au dezvăluit care a fost cauza morţii: intoxicaţie cu două substanţe interzise, potrivit Ştirilor Pro TV.

"În seara de duminică spre luni, o tânără din București, Georgiana Ispas, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Universitar. Fata lucra la un club din Centrul Vechi și, după ce a consumat moderat băuturi alcoolice, a leșinat și a fost nevoie de intervenția oamenilor de pe salvare pentru a stabiliza situația. Imediat, ea a fost dusă la spital, însă cu toate eforturile doctorilor, tânăra a decedat ieri! Analizele toxicologice au fost duse la INML și în cazul în care se va considera că sunt urme de moarte suspectă, dosarul va ajunge pe masa procurorilor care vor dispune începerea unei anchete în acest caz", au declarat pentru Kanal D surse din Poliție care se ocupă de acest caz.
Georgiana avea o soră geamănă care a presimțit că ceva nu este în regulă în seara fatidică, conform Ştirilor Kanal D. O anchetă este în desfăşurare în acest caz. Sursa: click.ro