Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

ICOANA MAICII DOMNULUI ȘI MOAȘTELE SFINȚIILOR IOAN IACOB HOZEVITUL, IOAN RUSU, EFREM CEL NOU VOR FI ADUSE LA BISERICA DIN DEAL

comunicat-icoana-maicii-domnuluiAvem bucuria de a vă anunța că începând cu data de 13 septembrie, vreme de o săptămână, la Biserica din deal din Parcul Etnografic "Romulus Vuia" vor fi aduse spre închinare: Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea , Moaștele Sfântului Ioan Iacob Hozevitul, Moaștele Sfântului Ioan Rusu și Moaștele Sfântului Efrem cel nou.
Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea este adusă de la Sibiu și se va afla vreme de o săptămâna la Biserica lui Horea. Prin rugăciune mulți credincioși au primit ajutor de la Maica Domnului în rezolvarea diferitelor probleme cotidiene dar și duhovnicești.
Moaștele Sfântului Ioan Iacob Hozevitul se păstrază în biserica Mănăstirii Sfântul Gheorghe Hozevitul din apropiere de Ierihon.
În biserica Mănăstirii Sfântul Ioan Rusu se păstrează Moaștele Sfântului Ioan Rusu, un sfânt cunoscut atât pentru nenumăratele lui minuni, cât și pentru deosebita lui viață în Hristos.

Tot în data de 13 septembrie, ora 15,30, la Biserica din deal va avea loc un concert de pricesne, cântece patriotice și muzică folk. Concertul va fi susținut de Cenaclul Lumină Lină din Sibiu, condus de părintele Cătălin Dumitrean.