Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

PRIMA ZI DE ŞCOALĂ FĂRĂ MANUALE: Cea mai dezastruoasă situaţie din ultimii 25 de ani

rares bogdanjocui de puterePrima zi de şcoală începe fără manuale. Mii de copii vor auzi clopoţelul în unităţi fără apă curentă. 1 din 5 adolescenţi au abandonat şcoala după 8 clase. Bacalaureatul s-a transformat în „loz în plic”: mai trage o dată!

Doctoratul se face la fără frecvenţă, iar birourile de şomaj sunt asaltate de absolvenţi fără meserii. Cine pulverizează viitorul României?

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte „Jocuri de Putere” pentru a afla de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi cine este de vină pentru dezastrul din Educaţie!

De ce alocă România cei mai puţini bani pentru învăţământ din Uniunea Europeană? Cine este incompetentul din cauza căruia licitaţia pentru manuale a fost întârziată? De ce în România renunţă la şcoală un număr aproape dublu de copii faţă de Ungaria şi Bulgaria? Cine are interesul să transforme această ţară într-un spaţiu al imposturii? Se pregăteşte racolarea unei noi generaţii de politicieni dintre loaze?

Şi tot la „Jocuri de Putere”, de la ora 22.30, vei vedea de ce a intervenit Consiliul Superior al Magistraturii în scandalul autonomiei Ţinutului Secuiesc! Până unde merge UDMR pentru a-şi trafica voturile în turul II şi cât de mult şi-a pierdut statul autoritatea în Harghita şi Covasna?

Iar de la ora 23.30 vei afla cum va exploda Portul Constanţa în nasul lui Victor Ponta din cauza fostului ministru al Transporturilor, Dan Şova, devenit purtător de cuvânt al campaniei sale prezidenţiale! De ce a atacat avocatul poporului la Curtea Constituţională cedarea unei cincimi din port către autorităţile locale? Va reuşi Victor Ciorbea să tragă postul de sub picioarele lui Radu Mazăre? Cum a fost prejudiciat statul român? Răspunsurile, în această seară, numai la „Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la 21.00 la 24.00. Sursa: realitatea.net