Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cea mai mare garanție la aparate frigorifice de la Liebherr: 6 ani de protecție asigurată

comunicat-liebherrLiebherr, specialist de înaltă clasă în industria frigiderelor şi a congelatoarelor, lansează „6 ani fără griji”, o campanie prin care producătorul extinde cu 2 ani garanția tradițională a tuturor aparatelor de uz casnic Liebherr (aparate frigorifice, lăzi frigorifice și vitrine pentru depozitarea vinurilor).

Astfel, orice persoană care achiziționează un produs Liebherr până pe 30 septembrie poate beneficia de 6 ani garanție (4 ani garanție standard + 2 ani extra garanție). Tot ce trebuie să facă este să-și activeze această garanție sunând la numărul de call centre 0344 40 30 30/ 0755 023 790 și se poate bucura apoi fără griji de produsul cumpărat. Promoția se aplică produselor Liebherr comercializate în toate magazinele partenere din țară.

„Clienții care își doresc aparate frigorifice cu tehnologii inovatoare, design exclusivist și super-economice știu de-acum că se pot baza pe Liebherr mai mult decât pe oricare alt aparat frigorific”, spune Marian Burlan, Director Executiv Marelvi. „Calitatea extraordinară a aparatelor frigorifice Liebherr este certificată încă o dată de cea mai îndelungată perioadă de garanție acordată pentru astfel de produse în România”, adaugă acesta.

În România, Liebherr este importat și distribuit în exclusivitate de Marelvi, cel mai mare distribuitor de electrocasnice din țară. Aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite prin toate canalele de retail ale Marelvi, atât în magazine, cât și online. Totodată, acestea sunt comercializate și în Flanco, Altex  și Dedeman, dar și în toate magazinele independente de profil. Liebherr este prezent pe piața din România din 2006, oferind consumatorilor gama de produse exclusiviste Premium, dar și gama de produse accesibile Confort.


comunicat-liebherr1Despre Liebherr
Cu sediul în Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate. Afacerea de familie Liebherr a început în 1949 și astăzi este un grup de peste 100 de companii, cu o cifră de afaceri de peste 9 miliarde de euro în 2013 și aproximativ 40.000 de angajaţi pe toate continentele. Aparatele electrocasnice Liebherr sunt un simbol al calităţii în Europa, dar şi în alte părţi ale lumii. În fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse în fabricile Liebherr.

Linia completă de aparate electrocasnice Liebherr include frigidere de dimensiuni mici, combine şi frigidere, lăzi frigorifice și vitrine pentru păstrarea și temperarea vinurilor cu dispozitiv de control al temperaturii și umidității, precum şi frigidere şi congelatoare pentru uz comercial.


Despre Marelvi
Compania a fost fondată în 1995 și este unul dintre cei mai importanţi distribuitori independenţi din România, având o cifră de afaceri de aprox. 40 milioane euro în 2013. Marelvi deţine în prezent patru depozite regionale în Rădăuţi, Bucureşti, Deva, Cluj și are peste 100 de angajaţi. Compania aprovizionează 400 de magazine independente din toată țara și are parteneriate cu marii retaileri de pe piață. Marelvi oferă consumatorilor o gamă variată de mărci, fiind, totodată, unic importator și distribuitor în România a trei branduri – Liebherr, Serreno și King.

Parteneriatul cu Liebherr a fost semnat în 2008, moment in care  Marelvi a devenit unic importator şi distribuitor pe piața locală al produselor frigorifice Liebherr.