Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Pista de biciclete deteriorată

biciclte-pistaÎn calitate de consilier local, solicit domnului primar Emil Boc să dispună lucrări de întreținere a suprafeței pistei de biciclete care pornește de la podul Garibaldi și duce până în Parcul Rozelor.

De ceva vreme au început să apară fisuri din ce în ce mai mari de-a lungul și de-a latul pistei care, în lipsa unor lucrări de întreținere, pot duce la accidentarea celor care o folosesc.
Clujenii obișnuiau să folosească pista nu doar pentru plimbare cu bicicleta, ci și pentru plimbare pe role. Din păcate, uzura a adus pista într-o stare atât de proastă încât pentru role a devenit impracticabilă, iar bicicliștii trebuie să aibă mare grijă, mai ales copiii pe biciclete mici.
Având în vedere faptul că proiectul de bike-sharing, prin care trebuiau amenajate și alte piste de biciclete în oraș este complet ratat, ar fi normal ca măcar principala pistă din oraș să fie întreținută corespunzător. Efortul din partea municipalității nu ar fi unul deosebit, iar clujenii ar aprecia, sunt sigur, o intervenție cât mai rapidă din partea primăriei.

Stiri mai vechi: