Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Invitaţie la pelerinaj prin Cluj-Napoca cu ocazia Hramului Mănăstirii Maicii Domnului - 8 septembrie 2014

Afis-email-Hram-CMD-2014Acatistul Maicii Domnului (duminică, 7 septembrie 2014, capela Mănăstirii Maicii Domnului din Cluj)
Pentru credincioşii clujeni şi nu numai, un mod minunat de a celebra Naşterea Preasfintei Fecioare Maria este oferit de Surorile Congregaţiei Maicii Domnului, care organizează sărbătoarea hramului Mănăstirii Maicii Domnului din Cluj-Napoca, după următorul program:
Duminică, 7 septembrie, în capela Mănăstirii Maicii Domnului, în prezenţa Episcopului eparhial Florentin Crihălmeanu, s-a celebrat Vecernia, urmată de Acatistul Maicii Domnului cu PS Florentin, pr. capelan Cristian David şi Surorile CMD, înălţătoare rugăciune în cinstea Maicii Sfinte, care, rostită sau ascultată în linişte contemplativă, coboară lumina privirii materne a Preasfintei Fecioare Maria împreună cu un strop din bucuria cerească în suflete.  

Luni, 8 septembrie 2014 – Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului
ora 9.00 – Procesiune – pelerinaj de la Catedrala Schimbarea la Faţă până la Mănăstire (str. Romul Ladea nr. 6 – cartierul Gheorgheni), cu participarea Preasfinţiei Sale Florentin Crihălmeanu, Episcop de Cluj-Gherla
ora 10.00 – Sfânta Liturghie arhierească
Situată într-un loc pitoresc, la marginea municipiului Cluj-Napoca, Mănăstirea Maicii Domnului poate fi, pentru orice trecător, un binevenit popas într-un spaţiu de reculegere şi rugăciune, cu posibilitatea consilierii spirituale şi a descoperirii universului lăuntric al unui mod de viaţă în spirit călugăresc. Dorinţa Surorilor CMD este de a oferi tuturor cu generozitate modelul Preasfintei Fecioare Maria, căreia i s-au încredinţat şi a cărei mijlocire la Bunul Dumnezeu o cer în rugăciunile lor, ştiind că “mult poate rugăciunea Mamei înaintea Fiului”.

Stiri mai vechi: