Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum a reactionat Andreea Balan cand a aflat ca varul lui Keo a inregistrat-o si a facut totul public! “Nu are voie! Il voi..."

andre-balanIn momentul in care a aflat ca a fost inregistrata de varul lui Keo cand l-a sunat sa ii spuna ce ar vrea sa prezinte in emisiunea lui Catalin Maruta, Andreea Balan s-a infuriat foarte tare si a promis ca il da in judecata.

Afland ca varul lui Keo a dat publicitatii convorbirea dintre ei doi, Andreea Balan s-a facut foc si para. Blondina il ameninta pe acesta ca il da in judecata, desi considera ca nu are nimic de ascuns.
“Nu are voie, il dau in judecata! Chiar daca m-a inregistrat, nu are voie sa dea inregistrarea pentru ca il dau in judecata! (...) Am vorbit, am avut o discutie, am vorbit ca si cu un prieten. Si el mi-a spus foarte multe detalii!”, a fost replica Andreei Balan pentru o emisiune TV.Andreea spune ca lucrurile nu vor ramane asa si regreta ca a avut incredere in varul fostului ei iubit.“Daca a dat-o, va avea un mare proces! Tot eu voi castiga din ecuatia asta, voi mai lua niste banuti. Foarte bine ca a dat-o, ce am spus acolo imi asum.”, a mai subliniat blondina.Desi ii dadea indicatii pretioase varului lui Keo despre ce ar putea sa spuna in emisiune, Andreea susutine ca nu a gresit cu nimic si isi asuma tot ce a spus in acea inregistrare.“I-am spus niste lucruri adevarate, nu niste secrete. I-am spus ca asta e adevarul si il stii bine! Ca m-a inregistrat, este o frauda...”, a mai spus cantareata oftand. Sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: