Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Reactia ULUITOARE a Andreei Balan dupa ce Keo s-a despartit de Misty: "Primesti inapoi..."

andreea-balanDupa nici doua luni de relatie, Keo si Misty si-au spus “adio”. Desi el se gandeste si acum la fosta iubita, Andreea Balan nu l-a iertat nici acum pentru ca a inselat-o. I-a transmis artistului un mesaj subliminal, care il va durea destul de tare.

Dupa sapte ani de relatie, Andreea Balan si Keo s-au despartit din cauza unei alte femei. “Amanta” Misty a devenit peste noapte “iubita oficiala”, iar povestea de dragoste dintre ea si cantaret a tinut prima pagina a ziarelor.

Totul nu a durat decat doua luni, cei doi surprinzand pe toata lumea atunci cand si-au spus “adio”. Se pare ca motivul despartirii este legat de faptul ca in inima lui Keo exista inca sentimente puternice pentru fosta iubita si o speranta ascunsa ca aceasta il va ierta.

La scurt timp dupa ce artistul a marturisit ca nu mai formeaza un cuplu cu Misty, Andreea Balan i-a spulberat toate visele unei posibile impacari. Vedeta a postat pe contul ei de Facebook un mesaj care nu lasa loc niciunui dubiu in aceasta privinta.

andreea-balan1“Primesti inapoi ceea ce daruiesti”, a scris cantareata, aceasta putand fi considerata o aluzie la faptul ca fostul ei iubit nu a stiut sa aprecieze dragostea ei, iar acum este din nou singur.
Atunci cand a realizat ca o pierde definitiv pe Andreea Balan, Keo a facut un gest disperat. Acesta a cerut-o in casatorie pe cantareata, insa, ea nici nu a vrut sa auda de asta. Vedeta l-a refuzat categoric, fara ca macar sa ii asculte "plangerile". sursa: cancan.ro