Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Panică la azilul unde stă Zina Dumitrescu! Un incendiu a făcut scrum totul în cale - FOTO EXCLUSIV

zina panica-1Scene de groază la azilul de bătrâni unde locuieşte fosta creatoare de modă Zina Dumitrescu (78 de ani). O vilă aflată în apropiere a ars în mare parte.

Potrivit martorilor, clădirea aflată în vecinătatea azilului din localitatea Ghermăneşti (în apropiere de Snagov) a ars intens, în timp ce pompierii s-au lăsat aşteptaţi. Mansarda şi etajul 1 au fost distruse.

Flăcările mari i-au speriat pe vecini. La un moment dat, patronul azilului unde este cazată Zina Dumitrescu a apelat la o măsură disperată şi a udat pereţii clădirii, de teamă că focul s-ar putea extinde. O bătrână a ieşit la balconul azilului îngrozită.
zina panica-2Nimeni nu ştie cum a izbucnit focul. Se bănuieşte că de la un scurtcircuit. Sătenii din Ghermăneşti spun că proprietarii vilei distruse sunt în vacanţă şi habar n-au că le-a ars casa.Când flăcările mistuiseră o bună parte din casă şi-au făcut apariţia patru maşini de pompieri. Aceştia au stins focul până la urmă.Fosta creatoare de modă a fost internată la azilul din Ghermăneşti de fiul ei, Cătălin. Deşi a ieşit din circuitul showbiz-ului, "mama Zina" ar vrea să lanseze o colecţie nouă, pe care o concepe la cămin. În plus, se pregăteşte de nunta băiatului, care va avea loc în septembrie.Sursa: click.ro

Stiri mai vechi: