Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Anamaria Prodan a făcut un gest extrem de frica arabilor - EXCLUSIV

anamaria.prod.arabiÎn septembrie i se va schimba viaţa la 180 de grade. Anamaria Prodan se va muta cu familia în oraşul Riyadh, capitala Arabiei Saudite, acolo unde Laurenţiu Reghecampf va antrena echipa Al Hilal. Sexy-impresara a făcut câteva schimbări radicale pentru acest drum şi a început cu tatuajele.

Au mai rămas două luni până când Anamaria Prodan (41 de ani), Laurenţiu Reghecampf (38 de ani) şi micuţul Laur jr. (6 ani) vor părăsi România cu destinaţia Arabia Saudită. Pentru schimbarea de peisaj, sexy-impresara s-a documentat cu privire la obiceiurile locului în care va ajunge şi a decis să-şi împrospăteze garderoba cu lucruri noi, elegante, care să-i acopere mai toate părţile din corp, acesta fiind portul în ţările arabe. Click! a aflat în exclusivitate că Anamaria Prodan a fost nevoită să facă şi o schimbare ceva mai dureroasă: şi-a modificat tatuajul de pe braţul drept, care reprezenta «Steaua lui David», transformându-l într-un soare. Aceasta a făcut schimbarea în urmă cu o lună din cauza rigorilor din Arabia Saudită, rivalitatea dintre evrei şi musulmani fiind una cunoscută. Acum, Prodanca va putea ieşi liniştită pe stradă, în Riyadh.

„Ana avea tatuat simbolul evreiesc «Steaua lui David» pe mână şi a mers la un salon de tatuaje din Bucureşti, pentru a i se face un altul peste acesta. Din păcate, salonul unde s-a petrecut acţiunea nu şi-a dorit publicitate, astfel că Prodanca s-a prezentat fără camerele de luat vederi de la reality-show-ul pe care îl are la Euforia tv. Acest episod nu se va vedea în toamnă pe micile ecrane la tv”, ne-a povestit o sursă din preajma impresarei.

Şi pentru că dintr-o stea este foarte uşor să faci un soare, noul tatuaj a devenit unul de suflet pentru Anamaria, “Soare” fiind numele de alint al soţului ei. Contactată telefonic, sexy-impresara ne-a trimis poză cu noul tatuaj şi ne-a explicat însemnătatea lui.

“Toate tatuajele sunt făcute special pentru Laur. Sunt mesaje de dragoste. El e Soarele meu”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Din toamnă, Prodanca şi Reghe vor reveni pe micile ecrane cu show-ul “Fascinaţi de România”, adică sezonul al şaselea din reality-show-ul ei.

“Steaua lui David”, în ebraică “Scutul lui David”, este o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale. Este folosită ca simbol al evreilor și ca element emblematic la decorarea sinagogilor.

Mai are două tatuaje, special pentru Reghe

Pe lângă noul soare de pe braţul drept, Anamaria Prodan mai poartă două mesaje de dragoste pe piele, adresate soţului ei, Laurenţiu Reghecampf. La încheietură are iniţialele acestuia, iar pe antebraţ şi-a scris “soulmate forever” (n.r. – suflet pereche pentru totdeauna). Ana mai are tatuate pe abdomen şi pe spate cinci broscuţe, animalele ei preferate aducătoare de noroc, un cod de bare pe braţul drept, sub care are trecute şase zerouri, simbolizând faptul că ea nu are preţ.Sursa:click.ro

Stiri mai vechi: