Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Oana Lis, acuzată că racola prostituate: "Lua fete de pe stradă. Refuza una, trecea la alta"

oana lis pro-1După o perioadă în care nu s-a mai vorbit nimic, a ieşit din nou la suprafaţă cazul prostituatele care activau într-o casă aparţinând cuplului Oana - Viorel Lis. Una dintre fetele care au lucrat acolo susţine că soţia fostului primar al Capitalei se ocupa de racolări.

oana lis pro-2"Oana Lis venea acolo dimineaţa. Uneori cu Viorel, altă dată singură. Oana ieşea pe stradă şi le întreba pe fete dacă nu vor să le ajute cu bani, dacă nu vor să fie prostituate, direct. Refuza una, trecea la alta. La început le băga ziua în casă, apoi noaptea, ca să nu vadă lumea. Acolo veneau bărbaţi care vorbeau pe altă limbă, italieni sau arabi, mai puţin români. Odată Oana şi Viorel Lis au venit cu două fete", a spus tânăra a cărei identitate a fost protejată.

"Oana mergea la Mall Vitan. Acolo a fost cu două fete, pe care le-a dat la doi bărbaţi, care au plecat cu maşina", a continuat fosta angajată de la aşa-zisul salon de masaj.

Aflaţi în studio, Oana şi Viorel Lis au părut relaxaţi după vizionarea materialului cu declaraţiile de mai sus. "Nu este nimic adevărat. Nu am ce să zic mai mult", a spus ea.Sursa:click.ro

Stiri mai vechi: