Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Atentie! Pozele astea pot provoca ATAC CARDIAC! Fosta pupaza a lui Bahmu a renuntat la haine si isi arata formele perfecte!

cristina-panaPupaza s-a lepdat de pene! Cristina Pana a realizat un pictorial incendiar intr-unul dintre cele mai superbe locuri de pe planeta: insula Boa Vista din Capul Verde.

Chiar daca a iesit pentru o perioada din lumina reflectoarelor, fosta asistenta TV nu a stat degeaba pana acum. S-a implicat in mai multe proiecte de organizare evenimente, motiv pentru care a considerat necesara o vacanta la inceput de vara.

A ales o destinatie exotica, insula Boa Vista, acolo unde si-a incarcat bateriile si nu doar atat.

S-a dezgolit total pe plaja
Cancan.ro a intrat in psoesia unor poze absolut incendiare cu frumoasa bruneta, care a realizat o sedinta foto ce va infierbanta imaginatia multor barbati. Cristina si-a etalat formele perfecte pe nisipul fin si a renuntat definitiv la inhibitii, dar si la sutien, pentru un bronz perfect.

Asistenta lui Bahmu si a Mihaelei Radulescu

Cristina si-a castigat celebritatea ca ... "pupaza" lui Bahmu, dar a fost o perioada si asistenta Mihaelei Radulescu. Ea are la activ cateva pictoriale, sa le spunem indraznete, pentru revistele dedicate sexului tare.
Daca fostele ei colege au ramas in luminile reflectoarelor, ea a ...parasit scena. Face acum cariera in organizarea de nunti, botezuri si alte.... ocazii. sursa:cancan.ro