Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Simona Gherghe SARE LA GÂTUL LUI LIVIU GUŢĂ: "Să-ţi fie ruşine! Ai luat 5.000 de euro să arunci cu noroi la alt post TV"

simona gherge si liviu gutaCel mai nou scandal din showbiz tinde să ia proporţii şi mai mari. Simona Gherghe l-a luat la rost, în direct, pe Liviu Guţă, după ce acesta a mers la Pro TV, la emisiunea "La Măruţă", pentru a spune că a fost provocat de Antena 1 la regizarea unui scandal.
Simona Traşcă a povestit la Acces Direct, de la Antena 1, că Liviu Guţă a intrat peste ea în cameră, după ce a spart uşa, i-a pus mâna la gură  şi a ameninţat-o. Pe de altă parte, manelistul a mers la emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV, unde a recunoscut ce a făcut, însă a susţinut că a fost provocat şi că totul a fost regia Antenei 1.Deşi se afla în direct, Simona Gherghe a fost pusă la curent cu ce se întâmpla la postul concurent şi a reacţionat dur la adresa lui Guţă: "Liviu Guţă a spus pe un alt post că Antena 1 a făcut regie. Aş vrea să îi bat obrazul! De câte ori a vrut să cânte la noi, toată lumea s-a purtat frumos cu el. Acum se duce la un alt post să arunce cu noroi. I-au dat 5.000 de euro. Să-ţi fie ruşine!". Serghei Mizil, a intrat în direct de la Sighişoara, locul unde s-a petrecut incidentul şi a fost extrem de vehement la adresa lui Liviu Guţă. "A fost o măgărie ce a făcut Guţă. Eu am înregistrări cum încercam să îl potolesc la restaurant. A spart tot restaurantul! Există camere de supraveghere acolo. Au fost violenţe repetate. Apoi nu poţi să fii violent cu o femeie. O reacţie de vagabond! Şi-a cerut scuze de la toată lumea şi apoi s-a dus la un alt post".Sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: