Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

CARMEN BRUMĂ vorbeşte despre DEPRESIA POSTNATALĂ!

carmen bruma nasVedeta de televiziune a fost invitată la emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars, unde a vorbit despre depresia postnatală, dar şi despre cine o ajută în creşterea băieţelului ei.

Carmen Brumă şi partenerul ei de viaţă, Mircea Badea, au devenit părinţi în urmă cu două luni. Cei doi au un băieţel, pe nume Vlad, pe care însă l-au poreclit Vasilică 2014 şi Corcodel.

Vedeta de televiziune a fost invitata lui Mihai Morar la emisiunea pe care acesta o prezintă la Antena Stars, unde a vorbit despre naştere, despre rolul de mămică, dar şi despre depresia postanală.

"Am atâtea de făcut încât nu am timp de depresie. Dacă aş avea timp, aş face-o!", a mărturisit Carmen Brumă.

"Am zile în care sunt cheaună. Zile, nu nopţi. Avem noroc. Lui Vasilică îi place să doarmă noaptea. Se trezeşte o singură dată, pe la două şi jumătatea noaptea sau trei. Mănâncă la patru dimineaţa. Ziua nu doarme. Aţipeşte fragmentat, o jumătate de oră sau o oră. Are chef de joacă", a explicat ea.

Prezentatoarea a vorbit şi despre momentele dificile prin care a trecut la naştere.

"Naşterea naturală, în cazul meu, a fost una dificilă. Nu a fost relaxare, a fost greu. Nu-mi pare rău că am născut natural. dacă ar fi să mă întorc în timp, aş face aceeaşi alegere. Dar, dacă ar fi să mai nasc încă o dată, aş alege cezariana. N-aş mai opta pentru naşterea naturală. E complicat. Sunt şi beneficii, dar sunt nişte dureri înfiorătoare. Sunt cele mai mari dureri pe care le-am simţit în viaţa mea.

Momentul expulziei la mine a durat 55 de minute. Nu ştiu de ce îi zice moment. Noroc că eram antrenată", a comentat ea.

Carmen Brumă a explicat şi cine o ajută în creşterea lui Vlad.

"Mă ajută mama mea, fără care nu ştiu ce m-aş fi făcut fără ea. Este foarte greu că creşti un copil singură. Mă ajută toţi bunicii disponibili. Şi tata, şi părinţii lui Mircea. Împărţirea sarcinilor este egală", a afirmat vedeta.

Ea şi-a spus părerea ţi în privinţa alăptatului: "Pentru mine, alăptatul până la doi ani nu este o soluţie. Mi se pare un pic exagerat. Poate avea efecte negative din punct de vedere psiho-emoţional. Cred în beneficiile alăptatului şi sper să-l alăptez până la şase luni".Sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: