Dum01232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Florin Piersic: «Nu-s bolnav, vă îngrop pe toţi!»

piersic bolnavZvonurile că actorul Florin Piersic (78 de ani) ar avea serioase probleme cu vocea l-au făcut pe marele artist să izbucnească în râs. El îi asigură pe fanii săi, prin intermediul ziarului Libertatea, că este sănătos tun şi că singura lui preocupare acum este relaxanta vacanţă din Elveţia, la Zurich, unde a plecat ieri, împreună cu soţia sa, Ana.

După ce a fost văzut zilele trecute intrând pe poarta unei clinici din Cluj, lumea a început să şuşotească pe la colţuri cum că artistul ar avea grave probleme cu vocea. Numai că lucrurile nu stau deloc aşa.

Contactat de reporterii ziarului Libertatea, artistul a fost, ca de obicei, un munte de bună dispoziţie: “Nu am nici o boală, sunt mai sănătos ca niciodată. Mă simt atât de bine că vă îngrop pe toţi!”, ne-a spus el, pe un ton glumeţ.

“Am fost la spital doar ca să-mi văd un coleg de care se ocupă profesorul Marcel Coşgarea, care este ORL-ist. Am fost însoţit de un amic, am dat autografe pentru asistente, atâta tot”, a elucidat el misterul vizitei la clinică.

Piersic a plecat ieri în vacanţă, la Zurich, împreună cu soţia lui, Ana: “După ce am participat la concursul «Te pui cu blondele?» de la Antena 1, Dan Negru mi-a oferit o vacanţă de două persoane, timp de 12 zile, la Zurich, pentru că am răspuns la toate întrebările care nu au fost grele”, ne-a mai spus “Mărgelatu’”.Sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: