Dum11282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal monstru! Liviu Guţă a încercat să o violeze aseară pe Simona Traşcă?

simona tr-1Simona Traşcă nu a avut deloc somn aseară. Blondina a realizat cu stupoare, în creierii nopţii, că un bărbat îi sparge uşa. Individul era nimeni altul decât Liviu Guţă.

UPDATE: La scurt timp după redactarea acestei stiri, Simona Traşcă şi-a sters de pe Facebook filmuleţul în care Liviu Guţă o înjura şi o ameninţa cu moartea, dar şi imaginile cu uşa spartă. Contactată de către Click.ro, ea nu a dorit să comenteze incidentul.

Deocamdată nu se ştie cum a ajuns cântăreţul să intre cu forţa în camera în care era cazată blonda, dar, din câte se poate vedea din înregistrările pe care aceasta le-a postat pe Facebook, Guţă era extrem de nervos. El nu a contenit să o înjure pe Traşcă, aceasta din urmă fiind vizibil speriată.

simona tr-2Blonda a coborât la recepţia hotelului la care era cazată şi încearcă să explice, printre lacrimi, că manelistul i-a spart uşa şi a intrat peste ea în cameră. "Mi-a spart uşa, mi-a pus mâna la gură şi a sărit pe mine", susţine ea, printre hohote de plâns.

Pe înregistrare se poate auzi cum Liviu Guţă o ameninţă pe blondă şi, nervos peste măsură, îi cere "să nu mai bată".Simona a postat şi câteva poze cu uşa pe care spune că i-a spart-o Guţă, iar la faţa locului a fost chemată şi Poliţia. Până au ajuns oamenii legii, cântăreţul s-a culcat.
Traşcă a postat poze cu uşa ei, după ce a fost spartă.După ce a postat înregistrarea pe Facebook, Simona a primit nenumărate comentarii, multi prieteni virtuali fiind îngrijoraţi pentru ea. Cu puţin timp înainte, ea postase un filmulet în care apărea în maşină alături de Guţă şi de alte persoane, în timp ce cântă şi se distrează.Sursa: click.ro

Stiri mai vechi: