Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MARSÁY Cluj-napoca. Costume la comanda pentru barbatii care vor sa se reinventeze!

marsay-costume-la-comanda-barbati2MARSÁY este magazinul de modă fundamental pentru bărbați. Le oferim noilor gentlemeni haine de înaltă calitate, care le vin perfect. Combinând cea mai bună lână britanică și măiestria italiană cu un strop din eleganța frantuzească, aici la Marsay, aducem croitoria în modernitate.

Tratând timpul ca pe o prioritate în relaţia de fidelizare a clienţilor, casa de modă MARSÁY a gândit modalităţile de comandă a costumelor astfel încât să se muleze pe fiecare personalitate în parte, propunând de asemenea o gamă largă de materiale şi ţesături.

marsay-costume-la-comanda-barbatiLa fel cum este cu cele mai bune sampanii, cu cele mai rafinate vinuri sau mașinile de lux, rezonanța unui nume cunoscut acordă o dimnesiune specială produsului, iar clientul căpăta încredere. De aceea, aici la Marsay, va punem la dispoziție țesături de cea mai bună calitate, cum sunt Holland and Sherry, Dormeuil, sau Vitale Barberis Canonico.
MARSÁY se adresează bărbatului care își creează povestea prin vestimentația deosebită și atitudinea degajată, care dorește să arate și să se simtă bine în orice situație.
Hainele unui gentleman vin la pachet cu atitudinea sa. Tinuta perfecta trebuie sa fie intotdeauna un „made to measure” cu stil. Vorbim de materiale de calitate, accesorii rafinate si mult bun gust.
marsay-costume-la-comanda-barbati1Aveți de unde alege pentru a face diferența. Avem întreaga bază acoperită pentru dumneavoastră. Doar pentru a scoate în evidența câteva piese din inventarul nostru: o combinație foarte bogată de țesături, revere înalte sau cu vârf, nasturi funcționali pentru fiecare costum de la Marsay, stilul British combinat cu sprezzatura italienească.
Va asteptam sa va convingeti chiar dumneavoastra de tot ceea ce va poate oferii MARSÁY.

Cluj-Napoca, Str. Republicii, nr. 76.
Contat: 0730 627 729 Izabela Manta, http://www.marsay.com/, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.