Joi08132020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cele mai puternice antibiotice naturale

sanatateAntibioticele au devenit astazi unul dintre “medicamentele” cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme si bacteriile prietenoase de care depinde sistemul nostru imunitar.

Ca rezultat, oamenii si-au ruinat sistemul digestiv si, ironic, si-au micsorat imunitatea fata de toate tipurile de infectii din viitor. O metoda buna de a evita aceste probleme este prin utilizarea ca si prima linie de aparare antibioticele naturale.

Argint Coloidal

Argintul coloidal a fost recunoscut de secole ca un antibiotic eficient. La inceputul anilor 1900, Alfred Searle, fondator al companiei farmaceutice Searle, a descoperit ca acest compus putea distruge cei mai letali agenti patogeni.

Searle a afirmat ca a fost efectuata aplicarea de argint coloidal intr-un mare numar de cazuri la subiecti umani si cu rezultate uimitoare. Principalul avantaj a fost ca era fatal pentru bacterii intr-un timp foarte scurt, fara actiune toxica asupra gazdei acestora.

Cercetari recente au mai aratat ca argintul coloidal ar putea distruge microbii rezistenti la antibiotice precum MRSA, agentul gripei aviare si SARS.

Uleiul de oregano

Uleiul de oregano “are grija” de bacteriile patogene, fara a le perturba pe cele benefice. Acest ulei, mai este si antiviral si antifungic, ceea ce il face o combinatie puternica 3-in-1 care rivalizeaza cu cele mai puternice produsele farmaceutice de pe piata.Sursa: antena3.ro