Mie08052020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mr. Bean a salvat de la moarte un milionar, victimă a unui accident în Toscan

Rowan Atkinson (59 de ani) a dat dovadă de un curaj nebun salvând viaţa unui om de afaceri american ce s-a răsturnat cu un McLaren F1 în localitatea Toscana din centrul Italiei.

mr beenMr. Bean era parte a convoiului din spatele şoferului norocos când a sărit din maşina sa şi a mers pentru a da primul ajutor victimei. Rowan a trecut şi el prin aşa ceva în 2011, când şi-a distrus într-un copac din Northamptonshire o maşină asemănătoare. Costul total al reparaţiei s-a ridicat la 910.000 de lire sterline, cea mai scumpă reparaţie înregistrată în Marea Britanie.

Şoferul a pierdut controlul vehiculului său şi a ieşit de pe carosabil lovind un copac de pe marginea drumului. Atkinson, parte a convoiului de proprietari de McLaren-uri ce se întreceau în localitatea italiană a oprit rapid şi, ajutat şi ceilalţi participanţi la cursă, l-au scos din vehiculul răsturnat pe şofer. Rapid la locul accidentului au ajuns ambulanţe şi echipaje locale de poliţie ce au început ancheta. Victima a fost transportată cu un elicopter la spital pentru îngrijiri iar situaţia acestuia este una stabilă.

Binecunoscutul comedian Rowan Atkinson este un împătimit al maşinilor de mare viteză. Actorul are o colecţie impresionantă de maşini, printre care o Honda NSX, un Jaguar Mk7, un Aston Martin DB2, un Ford Falcon, un BMW 328 şi un Rolls-Royce Phantom Coupe.Sursa: click.ro

Stiri mai vechi: