Vi06052020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

George Michael, transportat de urgenţă la spital

gerge michaelCântăreţul George Michael a fost transportat cu ambulanţa în regim de urgenţă la un spital londonez, săptămâna trecută, după ce artistul şi-a pierdut cunoştinţa în reşedinţa sa din partea de nord a capitalei britanice.

Două ambulanţe au fost trimise la reşedinţa starului, la primele ore ale dimineţii de joi, 22 mai, a confirmat Serviciul de ambulanţe din Londra, informează Mediafax.ro.

Cântăreţul, în vârstă de 50 de ani, a suferit un "colaps misterios", pierzându-şi cunoştinţa din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic să telefoneze imediat la serviciile de urgenţe.

Martorii spun că ambulanţele au plecat după patru ore de la reşedinţa starului, iar artistul se afla într-una dintre ele. Cântăreţul a fost transportat la un spital din Londra, unde a primit tratament în regim de urgenţă.

Miercuri seară, agentul său de presă a declarat pentru tabloidul The Sun: "George Michael s-a aflat în spital pentru o serie de analize de rutină".

Numeroşi fani şi-au exprimat deja îngrijorarea, pe Twitter, pentru starea de sănătate a starului pop.

Temerile legate de sănătatea cântăreţului britanic s-au accentuat în ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizări ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana şi a unui incident bizar, produs în mai 2013, când starul britanic a căzut dintr-un automobil, aflat în plină deplasare, pe o autostradă. Cântăreţul a suferit răni în zona craniană şi a fost transportat la spital cu elicopterul.

Cu 18 luni înainte, artistul s-a îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie şi a fost spitalizat la Viena.

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de închisoare după un incident produs în acelaşi an, în iulie, când a izbit din plin cu automobilul său Range Rover faţada unui magazin din nordul Londrei.

Tot în 2010, cântăreţului i-a fost suspendat totodată permisul auto pentru cinci ani după ce a recunoscut că a condus automobilul în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.Sursa: realitatea.net

Stiri mai vechi: