Vi06052020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Hollywoodului s-a logodit

george clooneyGeorge Clooney îşi uimeşte fanii. Este gata să se însoare cu o frumoasă avocată pe care a cunoscut-o în urmă cu doar câteva luni

George Clooney este cunoscut drept unul dintre burlacii convinşi de la Hollywood, ce obişnuieşte să îşi schimbe des partenera de viaţă. Există chiar unele zvonuri legate de modul în care le sugerează iubitelor sale că nu le mai doreşte alături, iar acestea sunt legate de una din reşedinţele sale cu piscină, unde se pare că îşi trimite de obicei viitoarele foste partenere de viaţă.

Cei de la revista People au aflat însă că celebrul actor, în vârstă de 52 de ani, şi-ar putea schimba în curând statutul civil, datorită recentei sale logodne cu avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin (36 de ani), pe care a cunoscut-o în luna octombrie a anului trecut.

,,George şi Amal încearcă să fie cât mai discreţi, însă, în acelaşi timp, nu dau semne că doresc să îşi ascundă relaţia, asta e evident. Probabil că îşi doresc ca cei apropiaţi să afle că sunt împreună şi că au de gând să rămână împreună pentru totdeauna”, scriu cei de la People.

Singurul mariaj al lui Clooney a fost cel din 1989, cu Tania Balsam. Căsnicia a durat patru ani. După divorţ, actorul s-a bucurat de compania mai multor femei frumoase, printre care Sarah Larson, Elisabeta Canalis şi Stacy Keibler.Sursa: cinemagia.ro

Stiri mai vechi: