Joi08132020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

VIDEO EXCLUSIV Soţia lui Ploieşteanu: «Am bătut-o pe amantă» După 42 de ani de căsnicie, nevasta celebrului lăutar bagă divorţ din cauza rivalei de 31 de ani

nelu-1Amor cu năbădăi şi la 63 de ani! Nelu Ploieşteanu a fost ameninţat de soţie cu divorţul, după ce femeia a îndurat timp de 13 ani să fie înşelată. Rivala Elenei Ploieşteanu este cu 27 de ani mai tănără decât ea.

Cântă cu foc de dor şi jale, însă viaţa lui e o adevărată văpaie în aceste momente. Nelu Ploieşteanu (63 de ani) a cam încurcat-o, după ce soţia sa, Elena (58 de ani), cu care e căsătorit de 42 de ani, s-a hotărât să bage divorţ.

Femeia nu mai suportă să fie înşelată, mai ales că s-a dedicat în totalitate familiei şi fiului lor, bolnav de tetrapareză spastică.
nelu-2"De 13 ani sunt terminată din cauza acestei femei, pe care a luat-o de la «peşti» şi a umplut-o de bani. A ţinut-o în chirie, iar acum două luni i-a luat apartament cu două camere în Colentina", şi-a vărsat femeia amarul, pentru Click! Elena a mai avut o tentativă să-şi facă dreptate şi s-a răfuit cu amanta soţului, Ana Maria Roşu, în vârstă de 31 de ani.

"Acum 8-9 ani am bătut-o, dar nu s-a învăţat minte. Eu, vara mă duceam cu copilul bolnav la munte, la tratament, iar el îşi lua amanta pe Litoral, unde cânta. Patru luni am stat cu băiatul internat la Floreasca, la Terapie Intensivă, iar el era cu aia. Într-o seară, după ce făcuse preinfarctul, l-am sunat să-i spun să-şi ia pastilele. După ce am terminat de vorbit, el uitase telefonul deschis şi am auzit-o vorbind, era cu ea în maşină. asta mi-a pus capac", ne-a mai spus, în exclusivitate, femeia înşelată. Contactat telefonic de Click!, lăutarul s-a arătat foarte surprins şi a negat cu vehemenţă că ar divorţa sau că ar avea vreo amantă.

Click! Spune

Nelu Ploieșteanu (63 ani), pe numele real Ion Dumitrache, s-a născut la Ciorani, jud. Prahova. Este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească de la noi. Muncește de la 18 ani. În 1970 s-a mutat în București, a cântat 6 luni la acordeon la Teatrul de revistă "Ion Vasilescu". A cântat la restaurante cunoscute: Caraiman, Bulevard, Doina, Crama Domnească, Caru cu Bere, Șarpele roșu, Perla și acum la Șarpele roz. Are 5 copii - patru fete şi un băiat - și doi nepoți.Sursa: click.ro

Stiri mai vechi: