Sam07112020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adrian Iovan si-a prevestit sfarsitul! Nu o sa iti vina sa crezi ce a scris langa ultimele poze cu familia lui!

ivan-1Pilotul Adrian Iovan, care si-a dat ultima suflare in teribila tragedie aviatica din Muntii Apuseni de la sfarsitul lui ianuarie, parca si-a presimtit sfarsitul. Ultimele imagini publicate de el dovedesc asta!

Pilotul erou Adrian Iovan, care si-a dat ultima suflare in avionul mortii cazut in Muntii Apuseni, alaturi de studenta Aura Ion, tanara care a murit cu lacrimile inghetate pe fata, a postat pe contul sau de socializare cateva imagini cu familia sa chiar in pragul Craciunului.

Descrierea scrisa alaturi de poze parca avea sa prevesteasca teribila tragedie!n ultimele sale declaratii, Adrian Iovan ne-a spus ca sarbatorile de iarna le va petrece alaturi de familia sa, fiica Irina, nepotica si fiul sau Albert. Practic, aceasta avea sa fie ultima oara cand pilotul petrecea un Craciun alaturi de ei, iar parca simtind acest lucru, el a vrut sa fie unul deosebit.Astfel, ca pilotul erou a organizat un Craciun de neuitat, dupa cum putem vedea si din imaginile publicate de acesta Comentariul lasat de pilot la fotografiile respective este: “Ultima zi cu Nepotica, Irina si Thibau”.

Strada pe care locuia Iovan ii poarta numele


La initiativa CANCAN.ro, edilul din Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe, a suspus votului consiliului local un proiect de hotarare de schimbare a strazii Iancu Jianu in Adrian Iovan, iar consilierii l-au votat in unanimitate.
ivan-2“Asa cum discutat si cum ati propus si dumneavoastra (nr. CANCAN.ro) din prima clipa am imbratisat ideea. Este un semn de recunostinta si respect fata de memoria celui care a fost aviator Adrian Iovan, dar inainte de a fi aviator si un bun profesionist, a fost un bun prieten de al nostru si un bun gospodar in Otopeni”, ne-a spus, la vremea respectiva, edilul Silviu Constantin Gheorghe.Sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: