Dum12052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bianca Dragusanu isi arata FUNDUL in cele mai incendiare poze de anul asta: TOTI barbatii din Miami au intors capul dupa ea!

bibimiamiBianca Dragusanu se relaxeaza in Miami, acolo unde a plecat fara sa anunte pe nimeni. Roscata a reusit sa bage in boala toti barbatii care au vazut-o la plaja.

bibimiami2Orele petrecute in sala de fitness si-au spus cuvantul, la fel si regimul alimentar extrem de strict care acum pe Bianca Dragusanu sa arate perfect in costum de baie.
bibimiami3Bianca si-a luat doar bilet dus pentru Miami si a fost cazata de cantareata JJ, una dintre cele mai bune prietene ale ei. Cum nu are niciun fel de program, Bianca se relaxeaza pe plaja si isi face o multime de poze.
Pentru ultima sedinta foto a optat pentru un costum cu animal print si si-a aratat fundul dupa care foarte multi barbati au intors capul.
bibimiami4De altfel, Bianca nici macar nu l-a anuntat pe Victor de plecarea ei in Statele Unite, chiar daca asta a insemnat pentru el un plus de responsabilitati, pentru afacerea comuna: “De afacere se ocupa Victor. A fost instiintat ca Bianca pleaca in America pe o perioada nedeterminata. Macra pe planul asta se inteleg fara probleme. Acum, doar afacerea ii mai leaga”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

bibimiami5Se pare ca, dupa venirea din Turcia, acolo unde au stat o saptamana, Bianca si Victor si-au dat seama ca e cazul cel putin sa faca o pauza in ceea ce priveste relatia lor si probabil ca indiferenta afisata va reusi sa transeze lucrurile inrte ei.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: