Vi10222021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ogica va innebuni cand va afla asta! N-ai sa crezi ce surpriza ii pregatesc Raluca si iubitul ei, Ropotan!

ogica1In timp ce "Spaima Loteriei" incearca sa-si convinga fiica sa se axeze pe o cariera in televiziune sau sa devina femeie de afaceri, Raluca Ogica are planuri sa devina mamica. Tanara este hotarata sa ii faca sportivului Adrian Ropotan un mostenitor.

ogica2De dragul relatiei cu fotbalistul Adrian Ropotan, fiica lui Stelian Ogica a facut destul de multe sacrificii. Tanara a renuntat la job-ul ei, sta mai mult plecata din tara, iar acum s-a decis sa devina si o mamica tanara.
Se gandesc deja la un copil

ogica4Chiar daca Raluca are 23 de ani, iar Adrian 28, cei doi considera ca deja a venit vremea sa devina parinti. Conform unor surse apropiate cuplului, cei doi au luat exemplul prietenilor apropiati, care sunt casatoriti si au copii, dorindu-si o familie numeroasa. Asa ca, din lipsa de orice alta activitate, Raluca s-a aratat dispusa sa se concentreze exclusiv pe cresterea si educarea unui copil.
De ceva vreme, cei doi lucreaza la acest lucru si spera ca, in curand, sa devina parinti. In timp ce Adrian isi doreste un baiat, ca majoritatea fotbalistilor, sperand sa ii calce pe urme, Raluca nu are nicio preferinta in privinta sexului bebelusului.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: