Sam12042021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

A pus punct relatiei cu Dan Voiculescu dupa cinci ani de iubire discreta

voiculescu1Viata sentimentala a Adinei Postelnicu nu e rupta din… Heaven. Cantareata si fostul ei iubit, Dan Voiculescu, s-au despartit dupa 5 ani de iubire. Intr-un interviu acordat revistei Spy, Adina a declarat ca nu mai era fericita.
Esecurile sentimentale din viata Adinei de la Heaven au adus-o pe cantareata in pragul varstei de 35 de ani fara sa-si atinga idealurile pe plan personal. Desi isi doreste sa devina mama, cantareata n-a reusit sa-si indeplineasca aceasta dorinta nici cu cel cu care a impartit ultimii cinci ani, arhiecul Dan Voiculescu.

voiculescu2Revista Spy publica in numarul care apare astazi un interviu exclusiv cu Adina unde explica de ce a luat aceasta decizie.
voiculescu3“Da, e adevarat, eu si Dan am decis sa mergem pe drumuri separate in urma cu cateva luni. Nu am fost inselata… Cel putin din cate stiu eu. Separarea noastra nu are legatura cu infidelitatea niciunuia dintre noi.”, a declarat Adina pentru revista Spy.
voiculescu4Adina si Dan au decis sa puna punct relatiei in urma cu cateva luni intr-un mod civilizat si foarte discret. Cantareata a lasat sa se inteleaga ca nu mai era fericita si a decis pentru moment sa se concentreze asupra carierei. Paparazzi i-au fotografiat pe cei doi in repetate randuri. De fiecare data, insa, zambetul lipsea total de pe chipul Adinei.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: