Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce trebuie sa stii despre sexul la dus

sexindusSexul în duş este senzual şi crează momente de intimitate deosebite, dar locul în sine nu oferă prea multe posibilităţi şi nu este pe placul tuturor. Nu te aştepta la o partidă de sex lungă şi romantică, pentru că este mai degrabă una scurtă şi pasională, potrivită pentru dimineaţa, pentru a începe ziua cu zâmbetul pe buze, sau pentru seara, pentru a vă relaxa după o zi obositoare.

Cel mai important aspect este să nu vă grăbiţi. Spălaţi-vă unul pe celalalt, mângâiaţi-vă şi încercaţi să vă relaxaţi, nu intraţi în duş doar cu ideea de sex.

Tineţi la îndemână un lubrifiant. Din cauza apei, lubrifierea naturală dispare, iar acest lucru poate fi neplăcut pentru ambii parteneri. Cel mai recomandat în acest caz este unul pe bază de silicon, pentru că rezistă mai mult.

Oferiţi-vă sex oral. Chiar dacă poate îţi displace ideea pentru că ţi-e teamă că te vei îneca cu apă, este uşor să aranjezi duşul astfel încât apa să nu îţi vină pe faţă.

Întinde un prosop pe jos. Cei mai mulţi uită de faptul că podeaua din baie este rece şi poate şi alunecoasă de la apă. Chiar ai chef de asta, mai ales după momentele fierbinţi?

Nu schimba poziţiile rapid. Locul este mic şi alunecos şi sunt sigură că nu vrei ca unul dintre voi să alunece şi să se lovească în vreun fel.

Cât despre poziţii, din păcate locul nu oferă prea multe posibilităţi, aşa cum am menţionat şi mai sus. De regulă, femeia sta cu faţa la perete în timp ce bărbatul o penetrează pe la spate (te şi poţi apleca mai mult sau mai puţin, în funcţie de cum vă simţiti mai comfortabil şi cât spaţiu este disponibil). O altă poziţie ar fi să staţi faţă în faţă iar tu să ridici un picior în aer, susţinut de partenerul tău. Cea din urmă este ceva mai grea, pentru că este foarte important să îţi păstrezi echilibrul, iar el poate obosi mai repede.

Dacă până acum nu ai încercat sexul la duş, încearcă-l cu prima ocazie, sigur nu vei regreta experienţa! Fie îi propui asta dinainte iubitului tău, fie pur şi simplu îi faci o surpriză când este la duş, cu siguranţă ideea îl va incita.sursa:cosmopolirtan.ro