Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Secretele partidelor de dragoste perfecte

partida2Îţi este dor de nopţile pasionale, când faceţi amor la nesfârşit? Le poţi recâştiga, cu ajutorul unor mici secrete.

Gesturi tandre

Potrivit studiilor, mângâierile şi sărutările fine activează centrii mişcării din creier, care favorizează eliberarea hormonilor plăcerii, endorfinele. Astfel, orice urmă de tensiune va fi eliminată.

În timpul actului sexual, nu trebuie să te concentrezi pe nimic altceva decât asupra plăcerii. Vei simţi că faceţi dragoste... la infinit.

Nu uitaţi să vă sărutaţi

Relaţiile lungi nu sunt ferrite de capcana rutinei, care îşi pune amprenta şi asupra vieţii sexuale. Sexul se transformă din plăcere în datorie conjugală de sâmbătă seara.

Ca să vă reîntoarceţi la pasiunea primelor întâlniri, începeţi prin a vă reaminti de primele sărutări. Ce-ar fi ca seara, înainte de culcare, în loc de un pupic rapid, să-l săruţi cu patos? Este prima invitaţie la o noapte lungă şi fierbinte.

Nu săriţi peste preludiu

Lipsit de emoţie, scurt... este sexul fără preludiu. Îi face pe cei doi parteneri să-şi cunoască foarte bine trupurile. Totodată, spun sexologii, eliberează organismul de orice stres. Sărutaţi-vă pe tot corpul, oferiţi-vă mângâieri şi şoptiţi-vă cuvinte dulci la ureche.sursa:clickpentrufemei.ro