Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil şi-au văzut visul cu ochii: vor petrece câteva luni împreună

otil1Pentru Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) se anunţă o vară cât se poate de fierbinte. Cei doi vor pleca împreună prin toată ţara, pentru a descoperi posibilul câştigător al show-ului “X Factor”, de la Antena 1. Mai mult, diva stabilită în Monaco va face parte din juriul ce va desemna concurenţii ce vor trece de preselecţii.

În cei şase ani de relaţie, Mihaela şi Dani s-au obişnuit deja să stea mai mult despărţiţi decât împreună.

Ea locuieşte în paradisul milionarilor, la Monte Carlo, alături de fiul ei, Ayan, iar el este vedetă TV în România, cu un job stabil la Antena 1 şi cu un salariu onorabil.

Astfel că pentru Mihaela Rădulescu şi mai tânărul său iubit, Dani Oţil, va fi vara lor. Motivul? Cei doi vor petrece foarte mult timp împreună, urmând a cutreiera ţara în lung şi-n lat, nu pentru a-i descoperi frumuseţile, ci doar talentele vocale ascunse ale României.

Mai precis, Mihaela şi Dani vor îmbina utilul cu plăcutul, dat fiind faptul că ei se vor deplasa dintr- un oraş în altul cu caravana de la “X Factor”.

Diva va face chiar parte din juriu, dar doar din cel ce va desemna concurenţii ce vor trece de preselecţii şi va primi şi un onorariu pe măsura numelui său.

În ceea ce-l priveşte pe Dani, acesta va face deplasarea în calitate de coprezentator, alături de amicul lui de pe băncile şcolii, Răzvan Simion (foto).sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: