Dum04112021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bahmu si Prigoana sunt din nou in pragul despartirii. Marturisirea facuta de ea cu ochii plini de lacrimi

bah1Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au ajuns, din nou, in pragul unei despartiri. A cata, probabil nici ei nu mai stiu.

Marul discordiei il reprezinta, de aceasta data, faptul ca Adriana nu vrea sub nicio forma sa renunte la procesele pe care le are cu sotul ei.

Astazi, la implinirea a 40 de ani, Bahmu a declarat, cu ochii in lacrimi, ca nu exclude o despartire intre ea si omul de afaceri.

"Mi-a dat un act prin care eu ma angajez ca renunt la toate procesele. Nu am vrut si de aici au aparut toate problemele. S-au intamplat foarte multe lucruri. Dar o sa le spun la timpul potrivit. Sper sa nu se mai repete. Fiecare cuplu are discutii...noua nu ne lipseste nimic teoretic. Practic, ne lipsesc foarte multe lucruri. Aveti grija cu cine va meritati si cu cine faceti copii. Dar asa nu se mai poate. Daca anul trecut nu ma impacam cu el, regretam toata viata. Nu as fi vrut sa imi reproseze asta copiii mei. Pentru ei am facut-o. Consider ca am facut tot ce se putea face ca sa fim o familie. Suntem doi nebuni, asa nu se mai poate. Daca ne vom desparti, sper sa nu simta copiii asta", a spus Adriana printre hohote de plans.
bah3Nici omul de afaceri nu s-a lasat mai prejos. El o sfatuieste pe mama copiilor lui sa renunte la procese si sa axeze mai mult pe ceea ce inseamna cu adevarat o familie. "Am sa-i spun cateva lucruri, dar trebuie sa i le spun in intimitate, nu in public. Ce i-as ura eu in momentul de fata e ca ar fi bine sa asculte de sot, sa inteleaga ce inseamna familie si sa lase avocatii si prietenele, ca nu au dus-o nicaieri. Da, Adriana! La multi ani! Te iubesc! Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc si sa imi faci doi copii minunati. E singurul lucrui care azi ma mai tine langa tine. Implinesti 40 de ani, ai doi copii cu mine si tu vrei sa ma bagi in puscarie. Sper sa iti vina mintea la cap si sa te duci la notar cu actul pe care ti l-am dat si sa-l semnezi", i-a spus acesta, potrivit Antena 1. sursa:cancan.ro