Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Victor Slav: "Bianca inca mai tine la Cristea"! Cum l-a atacat Victor pe fotbalist "Este un...!"

slv1Adrian Cristea a reusit sa il scoata din minti pe Victor Slav dupa ce fotbalistul l-a jignit atat pe el cat si pe Bianca Dragusanu. Cristea a luat foc in momentul in care a aflat ca prezentatorul meteo si roscata au plecat impreuna in Turcia.

slv2Scandalul din triunghiul amoros Bianca-Cristea-Victor a reizbucnit in momentul in care prezentatorul si roscata au aparut in presa impreuna, in Turcia.

Acest lucru l-a scos din sarite pe Cristea care l-a facut pe Victor "bebelus" spunand  ca unde il pune acolo sta.
Victor Slav a tinut sa ii dea replica si sa declare ca acesta vorbeste mai mult din propriile sale experiente cu Bianca: "Inainte se imbraca numai in trenning si adidasi, acum merge in costum si la piata. Nu inteleg de ce acest minunat fotbalist a facut aceste afirmatii. Un barbat adevarat nu face asa ceva. El a crezut in tot acest timp ca e intr-un meci, nejucand intr-un meci adevarat s-a gandit ca sa isi faca unul in viata sa persoanala. Inteligentul nu spune ce stie si prostul nu stie ce spune"
slv3Victor a tinut sa faca declaratii imp[resionante despre relatia sa cu Bianca, dar si despre rivalul sau: "Cristea face niste afirmatii din orgoliu si este infantil. Unii stau si gandesc ca cocosul de el a intervenit intr-uo relatie, nu, el intr-un an si jumatate nu si-a refacut viata. Bianca are un orgoliu: sa il tot intoarca si sa il perpeleasca. Eu am vrut aceasta plecare in Turcia. N-am plecat sa ma lamuresc, pentru ca eu nu am fost intors cu cheita, nu am facut ce Bianca s-a asteptat sa fac, sa ne impacam. In momentul de fata si cu datele pe care le avem, nimic nu s-a schimbat. Ea a fortat impacarea publica, mi-a fortat mie mana, "in momentul de fata ce suntem noi", se astepta sa fim din nou intr-o relatie. Da este intre noi ceva, dar nu putem. Avem acest bussiness impreuna si nu stiu cum o sa functioneze"
"Eu stiam de cererea in casatorie, el minte, a cerut-o de vreo trei ori. Bianca pana nu se maturizeaza si pana invata sa nu mai reactioneze din impuls si la nervi, e posibil orice", a comentat
"Ea l-a aburit pe Cristea. Cristea a reactionat instigat de Bianca. Elementul cheie ese Bianca. Ea are sentimente si pentru mine si pentru Cristea, prin logica mea, ma duce cu gandul ca are, eu nici nu m-as fi sinchisit sa ii dau explicatii unui om care nu inseamna nimic pentru mine. Are un orgoliu imens, ai calcat-o un pic pe coada, te calca ea cu toata talpa. In momentul in care Anda Adam a vazut scandalul in care a intrat si ca sa isi protejeze noua relatie, ea si-a schimbat numarul de telefon. L-a schimbat, nu mi l-a dat. Mi-ar fi placut ca Bianca nu a facut la fel, mai mult pentru ea", sustine Victor.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: