Lun05232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bunica Oanei Lis vorbeste despre bordelul din casa fostului primar! Vezi ce spune despre afacerile necurate de acolo

bunicaBunica Oanei Lis, Vasilica, sare in apararea lui Viorel si spune ca nici el nici nepoata ei nu stiau despre ce se intampla de fapt in casa pe care au inchiriat-o.

bunica1Femeia crede ca Viorel si Oana au dusmani care nu mai stiu cu ce sa le mai vina de hac.
bunica2"Asta este un scandal facut special, are dusmani. Lumea stie ca el este bolnav. Eu nu cred ca stia Viorel de treaba aia. Nu cred ca o insala pe Oana, eu nu cred ca mai avea el nevoie la varsta lui. De 15 ani de cand a luat-o, cei mai trebuie alta femeie. Oana nu s-a plans niciodata”, a declarat femeia pentru Antena Stars.
Tanti Vasilica a mai explicat ca sotii Lis au destule probleme incat sa nu le mai arda si de astfel de lucruri care sa le aduca necazuri.

bunica3“Au numai suparari, cheltuie bani pe medicamente. Oana mi-a zis ca e bolnav, ca are dementa, uita asa. Nu cred ca se faceau lucruri pacatoase acolo, se descoperea de 5 ani, se afla de la inceput. Nici Oana nu stia, daca ar fi stiut i-ar fi dat afara. Oricum ei voiau sa vanda acolo", a declarat bunica Oanei Lis.
Viorel Lis, acuzat ca are legaturi cu reteaua de proxeneti

Politistii au descoperit ca in una din casele lui Viorel Lis se desfasurau activitati de prostitutie sub paravanul unui salon de masaj. Fostul edil a declarat ca nu stia ce se intampla acolo.
Unul dintre cei care lucrau in acea casa l-a contrazis insa pe Viorel Lis, sustinand ca ei doi se cunosc foarte bine, iar fostul primar venea des pe acolo.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: