Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

EXCLUSIV Vincenzo Castellano, primele declaraţii după proces. Ce spune despre relaţia cu Antonia

vicenzoMarţi a avut loc o nouă înfăţişare în procesul de custodie dintre Antonia şi Vincenzo Castellano. Avocații celor doi au cerut în instanță un termen pentru ca părțile să ajungă la o înțelegere pe cale amiabilă. Jedecatoarea a stabilit următorul termen pe 3 iunie.

La ieşirea din tribunal, Vincenzo a declarat că nu mai simte nimic pentru Antonia, dar că au o relaţie civilizată pentru că aşa e normal.

vicenzo1"Este mama copilului meu, dar nu mai simt nimic pentru ea. Maya e in Italia. O sa ne intelegem ca e bine pentru ea, dar fara compromisulri. Da, Mayei ii este dor de mama ei", a explicat Vincenzo, conform reporterilor CLICK!

Antonia a părăsit prima sala de judecată şi a spus că întâlnirea dintre ea şi fostul soţ a fost ok. Pe parcursul procesului, cei doi şi-au zâmbit şi au dat de înţeles, prin semne, că vor discuta la telefon.
Conform Antena Stars, şi tatăl lui Vincenzo, Ciro, a parasit sala de judecata. Intrebat daca Antonia si fiul sau s-ar impaca, a dat de inteles ca nu ii convine intrebarea.sursa:click.ro

Stiri mai vechi: