Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vica Blochina, foc si para! A plecat la cumparaturi, iar cand s-a intors s-a ingrozit de ce-a gasit acasa! "Nu-mi vine sa cred!"

vikCeea ce parea o dupa-amiaza linistita pentru Vica Blochina s-a transformat in cel mai urat cosmar. Cand s-a intors de la o plimbare in oras, a avut parte de cea mai urata surpriza din viata ei. Ploaia a facut ravagii in cladirea unde locuieste.

vik1Garajul unde isi parcheaza masina Vica Blochina a fost inundat, in dupa-amiaza zilei de duminica. In urma unei ploi torentiale insotita de vant si grindina, care a durat cateva ore, parcarea de la subsolul cladirii unde locuieste fosta amanta a selectionerului nationalei a fost acoperita cu apa care ajungea pana aproape de plafonul masinilor.
Noroc cu vecinii blondinei care au chemat imediat o firma specializata. Oamenii au venit de urgenta cu o motopompa cu care au si inceput sa scoata apa din garaj.
Sloiuri de gheata plutind pe apa au ajuns inclusiv in incinta cladirii, in zona lifturilor. Peste tot se vede cum acestea plutesc, incarcate cu iarba si mizerie.
vik2Fosta balerina se confrunta cu astfel de probleme, desi locuieste intr-un apartament care a costat in jur de 350.000 de euro. In plus, cele doua locuri de parcare de la subsolul blocului s-au ridicat si ele la o suma la fel de frumusica: 48.000 de euro. Toate aceste cheltuieli, insa, ar fi fost suportate de fostul amant al Vicai Blochina, Victor Piturca.
Apartamentul de lux este dotat cu doua bai si doua balcoane, iar Vica ar fi investit foarte mult in amenajarea lui.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: