Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Si-a pierdut speranta ca va putea canta, in America! Vezi cu ce se ocupa Elena Carstea si cum mai e starea ei de sanatate

elenaElena Carstea si-a revenit dupa operatia pe creier de acum patru ani si incearca sa-si gaseasca un loc de munca. Vrea sa devina agent imobiliar, asa ca s-a inscris la o scoala de profil. Invata pe branci si abia peste un an va putea profesa.

elene1Indragita solista s-a stabilit de mai bine de zece ani in America, mai exact in Florida, alaturi de sotul sau Glenn si cele doua fete. Dupa operatia pe creier la care a fost supusa acum patru ani, Elena Carstea a lasat pe plan secund cariera muzicala, insa acum se simte foarte bine, si este in cautarea unui loc de munca.
elene2Vedeta isi doreste sa devina agent imobiliar, asa ca, anul trecut, s-a inscris la o scoala de profil. “Cursurile sunt de lunga durata si foarte grele. Mai am de invatat inca un an pana cand voi putea profesa ca si agent imobiliar. Imi este putin teama de examen, este unul greu. Anul trecut de exemplu, doar 28% dintre candidate au reusit sa-l treaca. Am foarte mult de invatat si citesc in fiecare zi”, a declarat Elena Carstea, pentru CANCAN.ro.

elene3Operatia pe creier pentru indepartarea anevrismului cerebral ce-I punea viata in pericol, s-a dovedit un succes. Dupa interventie insa, cantareata a ramas multa vreme cu niste dureri de cap insuportabile.
“Multumesc Cerului acum ma simt foarte bine. Mai am dureri de cap doar atunci cand se schimba vremea, dar foarte usoare, abia daca le simt. Dupa operatie am avut niste dureri de-mi venea sa-mi iau campii. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de ele”, ne-a mai spus Elena Carstea.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: