Lun05162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Sa fie un cod numai de ei stiut? Fanii se intreaba daca Anda Adam si Victor Slav se impaca, dupa ce au facut ASTA in public!

catei1Daca pe 1 mai, Anda Adam isi distra fanii cu un “selfie” mai deosebit, iata ca la 3 zile diferenta, si Victor Slav a ales aceeasi imagine pentru a le transmite un mesaj prietenilor virtuali. Cei care ii urmaresc pe cei doi au sesizat imediat coincidenta.

catei2Pe 1 mai, blondina si-a postat pe contul de Facebook o imagine cu doi catelusi pe care peste 10.000 de fani au apreciat-o. “Ready for a Selfie?/ Gata pentru un selfie?”, si-a intrebat atunci Anda prietenii internauti, iar acestia i-au dat imediat raspunsuri pe masura.
Duminica, la trei zile diferenta, fostul iubit al cantaretei si-a distrat prietenii, culmea, tot cu aceeasi imagine. “Buna dimineata! Cine da cafeaua?”, a scris prezentatorul meteo in descrierea imaginii.
mediat, cei care stau cu ochii pe conturile celor doi au sesizat asa-zisa coincidenta... “Ciudat , si Anda Adam Official a postat aceasta poze acuma 3 zile!”, “Poza postata de ANDA ADAM!”, “Exact, poza asta a fost postata si de ANDA ADAM, recent!”, au sarit imediat utilizatorii de Facebook.
catei3"Intre mine si Victor exista o relatie de amicitie. Ne-am mai intalnit pentru ca mai aveam lucruri care ne legau. Dupa 6 ani de relatie exista situatii si conjuncturi care leaga doi oameni. Ce vreau eu sa spun e ca intre mine si Victor nu mai exista absolut nimic. Ne respectam pentru ca exista 6 ani care ne leaga", a spus Anda Adam. sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: